Δεν ακολούθησε τα βήματα των γονιών του: Αυτό σπουδάζει στο Λονδίνο ο Νικόλας, ο 24χρονος γιος των Στεφανίδου – Ευαγγελάτου

Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Αυτός είναι ο 24χρονος γιος των παρουσιαστών

Ο 24χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου ζει στο εξωτερικό και λίγοι ξέρουν τι σπουδάζει. Οι δύο παρουσιαστές μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν μαζί δύο παιδιά, μια κόρη και ένα γιο.

Έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλουν να περνούν όλοι μαζί οικογενειακό χρόνο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο γιος τους, Νικόλας, βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος για τα παιδιά τους

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος είναι ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, ο οποίος είναι 24 ετών και ζει στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του ζευγαριού σπουδάζει Οικονομικά στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα δουλεύει και κάνει το μεταπτυχιακό του.

«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει Οικονομικά και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του. Ο Νίκος παρότρυνε τα παιδιά μας να μην ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου για τα παιδιά της.

Να αναφέρουμε πως ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ακόμη έναν γιο, τον Λάμπη, από τον πρώτο του γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Λάμπη Ευαγγελάτο και έχουν αναπτύξει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μια στενή επαφή. Πολλές φορές μάλιστα, τους έχει απαθανατίσει ο φακός σε κοινές τους εξόδους.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει