Δεν άντεξαν ούτε μήνα: Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης ξανά μαζί και χαρούμενοι μετά το χωρισμό

by Τόνια Τζαφέρη

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Δεν μπόρεσαν να μείνουν χώρια ούτε μήνα

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν τελικά. Όλα δείχνουν πως είναι ξανά μαζί το ζευγάρι που είχε στεναχωρήσει τους θαυμαστές του με την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Πιο αναλυτικά ούτε ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και όμως χτες οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξανά μαζί. Αφορμή στάθηκε η συναυλία του Κύπριου τραγουδοποιού με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όχι μόνο παρακολούθησε τη μουσική τους συνύπαρξη. Αλλά στη συνέχεια επισκέφτηκε στο καμαρίνι τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με καλούς της φίλους, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευρής και ο Γιώργος Δάσκαλος. Φτάνοντας μάλιστα στην Τεχνόπολη μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Καπελέρη. Την υποδέχτηκε ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο διατηρεί επίσης φιλική σχέση.

«Πριν ο Μιχάλης βγει στη σκηνή, πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία». Λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν φανερά ευδιάθετη».

Αμέσως μετά το τέλος της πετυχημένης συναυλίας, η Ζέτα που δεν έδειξε ούτε στιγμή να ενοχλείται από την παρουσία του φωτογραφικού φακού, έσπευσε να συγχαρεί τους δύο καλλιτέχνες, και όχι μόνο συνομίλησε με τον Μιχάλη σε αλλά έσπευσαν να βγάλουν και selfie φωτογραφίες με όλη την παρέα τους.

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη: Μαζί ξανά σε φωτογραφίες

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Ξανά μαζί ένα  μήνα μετά το χωρισμό

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Ξανά μαζί ένα  μήνα μετά το χωρισμό

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Ξανά μαζί ένα  μήνα μετά το χωρισμό

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν