Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα On air ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Μαύρη μέρα για μένα σήμερα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του”

Σαν σήμερα, δυο χρόνια πριν ο αγαπημένος καλλιτέχνης Θάνος Μικρούτσικος φεύγει από την ζωή σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στους κοντινούς του ανθρώπους αλλά και σε όλη την χώρα.

Ο αδερφός του Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μιλώντας για την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου, πριν δύο χρόνια ακριβώς.

Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδερφό του

Ήταν 28 Δεκεμβρίου του 2019 όταν ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος έχασε τη μάχη για τη ζωή και ο αδερφός του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε εκείνον, μέσα από την εκπομπή που καθημερινά δίνει το “παρών”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον αγαπημένο του αδερφό, ενώ και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αρκετά συγκινημένη.

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τα λόγια του ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ξέσπασε σε κλάματα

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω».

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»