Δεν αρχίσανε καλά: Ένταση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή στο ξεκίνημα του GNTM για μια αφορμή που δεν περιμέναμε

by Τόνια Τζαφέρη

GNTM: H διαμάχη μεταξύ των δυο κριτών του διαγωνισμού

Τα γυρίσματα για το διαγωνισμό μοντέλων έχουν ήδη ξεκινήσει και μετά την ανακοίνωση του νέου κριτή, δηλαδή την συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή… είχαμε και την πρώτη διαφωνία.

Το νέο πρόσωπο του φετινού GNTM είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, αφού μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, η Instagramer βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του ριάλιτι μοντέλων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του ριάλιτι, που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν. Οι πρώτες οντισιόν με τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν μία θέση για το σπίτι του GNTM, έχουν πραγματοποιηθεί και πηγές αναφέρουν, πως δεν λείπουν οι εντάσεις.

Δεν αρχίσανε καλά: Ένταση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή στο ξεκίνημα του GNTM για μια αφορμή που δεν περιμέναμε

Τι ακριβώς συνεχή στο GNTM και προκλήθηκε καυγάς μεταξύ των δυο γυναικών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», τις προηγούμενες μέρες, έγινε ένας καβγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size μοντέλο, που η Βίκυ Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει το μοντέλο στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου, που ήθελαν να της δώσουν την ευκαιρία. Τελικά, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Wild Card και «έσωσε» το plus size μοντέλο, δυσαρεστώντας τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν