«Δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ όμορφη, η άψογη μου εμφάνιση με κατέστρεψε»

by Τόνια Τζαφέρη

33χρονη δικηγόρος: Η συνέντευξη σε γνωστή βρετανική εφημερίδα

Ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “sun”, κανει τον γυρο του διαδικτύου και αφορά μια 33χρονη δικηγόρο, ο οποία εξομολογείται την δίκη της ιστορία…

«Δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί είμαι πολύ όμορφη, η άψογη μου εμφάνιση με κατέστρεψε»

Τη δικιά της ιστορία εξομολογήθηκε στη Βρετανική Sun μία 33χρονη δικηγόρος η οποία λόγω της ομροφιάς της δεν μπορεί να βρει δουλειά.

Μία 33χρονη απόφοιτος νομικής αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της διαδικτυακή επιχείρηση πώλησης vintage ρούχων, γιατί, όπως εξομολογείται, πάσχιζε να βρει δουλειά λόγω της ομορφιάς της.

Περισσότερα για την ιστορία της 33χρονης δικηγόρου από την Αγγλία

Ο Ρωσικής καταγωγής Irina Kova ισχυρίζεται πως δυσκολεύτηκε πολύ να βρει εργασία στο Λονδίνο, όπου διαμένει, καθώς είναι πολύ ελκυστική.

Οι γυναίκες, όπως είπε, δεν την εμπιστεύονταν γιατί τρόμαζαν και οι άντρες δεν την έπαιρναν στα σοβαρά.

Παλαιότερα εργαζόταν σε μία μεγάλη εταιρεία. Όμως η εμφάνισή της ήταν ο λόγος που καταστράφηκε η καριέρα της και δυσκολεύτηκε να ξαναβρεί δουλειά. Παρότι έχει πτυχίο νομικής και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό η 33χρονη Irina δεν προσλαμβάνεται πουθενά. Μιλώντας στη βρετανική Sun, σημείωσε πως η ομορφιά της λειτουργούσε ανασταλτικά τόσο στις συνεντεύξεις που πήγαινε όσο και αφότου τελικά κατάφερνε να διοριστεί κάπου. Μάλιστα, κάποιος συμβούλευσε την ξανθιά 33χρονη να βάψει τα μαλλιά της μαύρα για να δείχνει πιο επαγγελματίας, κάτι που την εξαγρίωσε.

Ένας από τους πρώην εργοδότες της τής είχε ζητήσει να προσπαθήσει να μην ξεχωρίζει στο πλήθος, η 33χρονη, όμως, λέει, με παράπονο, πως η εμφάνισή της την κάνει να ξεχωρίζει ούτως ή άλλως.

«Φοράω σπάνια μακιγιάζ. Με τα χαρακτηριστικά μου, δεν το έχω ανάγκη. Όταν έχεις μεγάλα χείλη και μεγάλα μάτια τραβάς την προσοχή έτσι και αλλιώς», λέει η 33χρονη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν