«Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε ποτέ»: Ο λόγος που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» στον αδελφό του, Σάκη

«Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε ποτέ»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε, πριν μήνες, καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε ανοιχτά για όλα, στον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοίμασε και μια έκπληξη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς για αυτόν μίλησε ο αδερφός του, Σάκης.

«Με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες σώματος αλλά και ρινικές ριπές και κατακρημνίσεις, φίλες και φίλοι, κύλισαν οι προηγούμενες ημέρες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ρίχνοντάς του εντελώς τη διάθεση θα έλεγα. Τις τελευταίες όμως ημέρες τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται καθώς η θερμοκρασία επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα και το μπρίο αλλά και η ενέργειά του άρχισαν να ξανασχηματίζονται στο πρόσωπό του όπως αυτός μόνο γνωρίζει. Γρηγόρη μου, για μένα αλλά και για τους φίλους μας και για την οικογένειά μας, είσαι σαν ένα χάπι αισιοδοξίας, χαράς, πολύ καλής διάθεσης, η ψυχή της παρέας. Βέβαια, εγώ από αυτό το χάπι παίρνω μικρή δόση γιατί είσαι μακριά αλλά εύχομαι έστω και αυτή τη μικρή δόση να συνεχίσω να την παίρνω για πολλά πολλά χρόνια, έως και τα βαθιά μας χαράματα», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αδερφό του Σάκη – Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε ποτέ»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε συγκινημένος για τον αδελφό του και τη σχέση τους όταν μεγάλωναν.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον αδελφό μου γιατί δεν τον κατάλαβα. Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε ποτέ. Όταν μεγαλώναμε μαζί τα τέσσερα χρόνια διαφορά ήταν τόσο σημαντικά που δεν με ήθελε κοντά του. Ήταν λογικό. Ήταν μεγαλύτερος. Όταν εγώ ήθελα να τον πλησιάσω, αυτός δεν με ήθελε. Λίγο αργότερα έφυγε στη Γερμανία, γύρισε, πήγε φαντάρος, μετά πήγα εγώ. Δεν κάναμε παρέα. Κι όταν κατάλαβα τι μου εξηγούσε, τι μου έλεγε και πόσο με έχει ανάγκη, όπως και εγώ τον έχω ανάγκη, αισθάνθηκα άσχημα που δεν βρέθηκα κοντά του σε στιγμές που θα έπρεπε να ήμουν κοντά του. Κι από τότε ορκίστηκα στον εαυτό μου στα 30 μου χρόνια ότι δεν ξαναλείψω ούτε μια στιγμή αν μου το ζητήσει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Related posts

Καλοκαιρία μέχρι το Σάββατο: Νέα στοιχεία για την πτώση του υδράργυρου από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αγνώριστος σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης: Κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο, έχασε κιλά και εγκατέλειψε την Αθήνα για μια ήρεμη ζωή

Από κολλητοί, δύο άγνωστοι: Οι 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που έληξαν άδοξα

Ο καιρός έχει τρελαθεί: Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν μετά τον καύσωνα

Μαζί και επί χρόνια ερωτευμένοι: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε σχέση με καλλονή δημοσιογράφο

Έλλη Κοκκίνου: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ»

«Καμπανάκι» από Αρναούτογλου για τον καιρό: «Μεγάλη προσοχή την Δευτέρα»

Επιστρέφουν οι βροχές -Τι έρχεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Τον μαρτύρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο