Δεν χορταίνουν οι Έλληνες να τους βλέπουν: Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι Μαυρικίου-Ζήση, νέες φώτο από το ταξίδι του μέλιτος

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το χλιδάτο ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει ο μήνας του μέλιτος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία σ’ έναν εξωτικό παράδεισο.

Το αγαπημένο ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από λίγες ημέρες σε μια τελετή υπερπαραγωγή έκαναν την πρώτη τους στάση στον Μαυρίκιο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι, σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 20 μέρες.

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media από την ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι τους, αφού θέλουν να μοιραστούν την κάθε στιγμή τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πόζαραν στα πανέμορφα τοπία του εξωτικού μέρους, με τον σκηνοθέτη να φωτογραφίζει συνεχώς την αγαπημένη του, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με τις πιο τρυφερές λεζάντες.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Φωτογραφίες από τον Μαυρίκιο

«Δεύτερη μέρα στον μαγευτικό Μαυρίκιο! Χρώματα κι αρώματα, χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινες πισίνες και το κοριτσάκι μου κομμάτι του εξωτικού καμβά! Αρχίσαμε και σκεφτόμαστε να μη γυρίσουμε ποτέ!», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη