«Δεν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν και στον Παντελίδη»: Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τον Mad Clip

Αντώνης Ρέμος για Mad Clip: «Δεν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν και στον Παντελίδη»

Αντώνης Ρέμος για Mad Clip: Μίλησε για τον άδοξο θάνατο του Έλληνα ράπερ

Αντώνης Ρέμος για Mad Clip: Την πρώτη του συναυλία μετά από δύο χρόνια, έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Στο πλαίσιο των δηλώσεων του, μίλησε για τον άδοξο θάνατο του Έλληνα ράπερ Mad Clip.

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά, για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί» είπε ο Αντώνης Ρέμος στους δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για την πρώτη του συναυλία μετά από δύο χρόνια

Ο τραγουδιστής δήλωσε αγχωμένος για την πρώτη του συναυλία μετά από τόσο καιρό ενώ μίλησε και για την κόρη του και την ενασχόλησή της με το ταλέντο.

«Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ, είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Αντώνης Ρέμος για Mad Clip: «Δεν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν και στον Παντελίδη»

Αντώνης Ρέμος: Η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου

«Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται. Είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών», είπε ο τραγουδιστής που αποκάλυψε ότι ήταν «η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου» σε συναυλία του στην Πάτρα όταν η μικρή ήταν δύο ετών.

Τέλος για την επιστροφή της συζύγου του, Υβόννης Μπόζνιακ στην τηλεόραση είπε ότι «καλώς έκανε και επέστρεψε, τη χάρηκα πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει πάρα πολύ, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω σύντομα ξανά».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα