«Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος»: Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου σε απρεπές σχόλιο

Κατερίνα Καινούργιου: Εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πήγε διακοπές

Η Κατερίνα Καινούργιου εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ταξίδεψε εκτός Ελλάδος με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Μετά τις φωτογραφίες της με το μαγιό, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την έρημο, γράφοντας για την εμπειρία της

«Πρώτη φορά …στην έρημο! Ξεκάθαρα μια lifetime εμπειρία…η μοναδική γοητεία των άγονων αυτών περιοχών του κόσμου δε με άφησε ασυγκίνητη… για την ακρίβεια με συγκλόνισε.

Κάθε ταξίδι μαζί σου φίλε μου Νίκο Κοκλώνη είναι μια υπέροχη περιπέτεια κ μια συλλογή γνώσεων για μένα (έμαθα τα πάντα για τους “Ανθρώπους της υπαίθρου” γνωστούς σε μας …Βεδουίνους) και άλλα πολλά. Στα επόμενα που έρχονται λοιπόν» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή όμως δεν έλειψαν και τα κακόβουλα σχόλια από ψεύτικα accounts στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα θέλησε να απαντήσει στο αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε το οποίο ανέφερε ότι η παρουσιάστρια πήγε διακοπές χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα.

Ολόκληρη η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε κακόβουλο σχόλιο

«Αυτή η μάστιγα στης εποχής μας… κακία και τοξικότητα πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη!» έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία με το σχόλιο και την απάντησή της η παρουσιάστρια.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη