«Δεν είμαι φτιαγμένη να μεγαλώσω ένα παιδί» – H Ρέα Τουτουνζή για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα

by Τόνια Τζαφέρη

H αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην σταρ Ελλάς του 1994

Το πρώην top model των ‘90s και Σταρ Ελλάς 1994, έδωσε μια πολύ προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντίνου μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα. Μια απόφαση που συμμερίστηκε και ο σύζυγός της, Γιώργος Ματζούκης. «Ευτυχώς ήταν κάτι στο οποίο είμαστε και οι δύο στην ίδια “σελίδα”» είπε το μοντέλο και ηθοποιός. 

Ρέα Τουτουνζή: ” Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις

Η ίδια πρόσθεσε: «Υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα και όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε τα ίδια. Επειδή η κοινωνία μας μας έχει πλασάρει μια συγκεκριμένη κατάσταση και πορεία ζωής, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό για όλους.  “Παντρέψου, κάνε παιδιά”, “Έκανες ένα παιδάκι, κάνε και δεύτερο”… Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί.

«Δεν είμαι φτιαγμένη να μεγαλώσω ένα παιδί» – H Ρέα Τουτουνζή για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα

Θεωρώ πιο έντιμο να το πεις αυτό, ξεκάθαρα και ειλικρινά, παρά να κάνεις ένα παιδί γιατί πρέπει και μετά να είσαι δυστυχής ή να κάνεις τη ζωάρα σου και να το “παρκάρεις” κάπου. Έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν είναι ωραίο, είναι θλιβερά, είναι κρίμα από τον Θεό, γιατί τα παιδάκια τραβάνε όλο το… μανίκι κι είναι αμαρτία».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ρέας Τουτουνζή

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν