«Δεν είμαι υπηρέτριά σου»: Το απόλυτο χάος σε πτήτη – Έξαλλη αεροσυνοδός με αγενή επιβάτη

Αεροσυνοδός: Δείτε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ένα σπάνιο βίντεο κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες, που δείχνει δύο αεροσυνοδούς να τσακώνονται με έναν αγενή επιβάτη. Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα υπενθυμίζει στους επιβάτες ότι δεν μπορούν να της μιλάουν όπως επιθυμούν. Αφορμή του έντονου διαπληκτισμού πιθανότατα στάθηκε το φαγητό που πρόσφεραν κατά την διάρκεια της πτήσης.

Το περιστατικό με τις αεροσυνοδούς και τον αγενή επιβάτη, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στα social media, έγινε στη διάρκεια πτήσης της IndiGo από Κωνσταντινούπολη σε Νέο Δελχί. Σε βίντεο, που τράβηξε άλλος επιβάτης, φαίνεται η υπεύθυνη πληρώματος να λέει σε έντονο ύφος στον επιβάτη: «Μου κουνάτε το δάχτυλο και μου φωνάζετε. Το πλήρωμά μου κλαίει εξαιτίας σας».

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη του πληρώματος εξηγεί στον επιβάτη αποφασιστικά ότι υπάρχει ένα καρότσι με μετρημένα γεύματα και ότι μπορούν να του σερβίρουν μόνο αυτό που έχει πληρώσει, κρατώντας την κάρτα επιβίβασή του. Ο επιβάτης τότε τη ρωτάει γιατί φωνάζει και η αεροσυνοδός χάνει την ψυχραιμία της και του απαντά «γιατί μου φωνάζετε εσείς!»

Τότε μία άλλη αεροσυνοδός μπαίνει ανάμεσα στον καβγά και προσπαθεί να απομακρύνει την συνάδελφό της. «Λυπάμαι αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι στο πλήρωμα. Εγώ σας άκουσα με σεβασμό και έτσι πρέπει να φέρεστε και εσείς» συνεχίζει η αεροσυνοδός.

Ο επιβάτης ρωτάει πότε φέρθηκε με ασέβεια και ενώ η αεροσυνοδός προσπαθεί να του εξηγήσει, αυτός της λέει «σκάσε». «Σκάσε εσύ» απαντάει τότε η απηυδισμένη πλέον αεροσυνοδός και προσθέτει: «Λυπάμαι, δεν μπορείτε να μου μιλάτε έτσι. Είμαι κι εγώ υπάλληλος εδώ».

Ο άντρας επιβάτης της λέει ότι είναι… υπηρέτρια, και η αεροσυνοδός του απαντά εξοργισμένη: «Είμαι υπάλληλος. Δεν είμαι υπηρέτριά σου!».

Δείτε το βίντεο από το αεροπλάνο

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε