“Δεν ισχύει τίποτα όλα αυτά είναι ψέματα”: Έξαλλος ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πως αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μαζί με τον σύντροφο της έχουν απασχολήσει τα μίντια με τη σχέση τους.

Η Μελίνα η οποία σπουδάζει στη Αγγλία περνάει αρκετό χρόνο στην Αθήνα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη αλλά φυσικά για να περνάει και χρόνο με την οικογένειά της.

Ο σύντροφος της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, μιλάει στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση τους αλλά και για το εάν ισχύει η πρόταση για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση.

«Δεν ισχύει τίποτα. Αυτά είναι ψέματα, ποτέ δεν μου έχει γίνει πρόταση για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Αλήθεια, δεν έχω πάει ποτέ να συζητήσω. Δεν θα με ενδιάφερε τίποτα τηλεοπτικό. Καθόλου, δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς. Έχω τα μαγαζιά μου» ανέφερε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Ενώ η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τη σχέση του με την Μελίνα Νικολαΐδη, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αρνείται να μιλάει για τα προσωπικά του.

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική ζωή μου» είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο