«Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»: Συνεχίζει τις τοποθετήσεις για το περιστατικό με τη Μαλέσκου ο Τάσος Χαλκιάς

by Τόνια Τζαφέρη

Τάσος Χαλκιάς: Συνεχίζει τα με σχόλια για το περιστατικό στην εκπομπή της Μαλέσκου

Σταματημό δεν έχει η αντιπαράθεση του γνωστού ηθοποιού με την ξανθιά παρουσιάστρια… η αντιπαράθεση όχι μόνο δεν παίρνει ένα τέλος αλλά όλο και περισσότεροι σχολιάζουν το περιστατικό.

Καταπέλτης για ακόμη μια φορά ήταν ο Τάσος Χαλκιάς στο Πρωινό για την ένταση που προκλήθηκε στην εκπομπή, Love It στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»: Συνεχίζει τις τοποθετήσεις για το περιστατικό με τη Μαλέσκου ο Τάσος Χαλκιάς

Ο ηθοποιός τόνισε: «Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις αν προλάβεις! Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;»!

Και υπογράμμισε: «Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου πόσο μάλλον άλλα θέματα εκτός δουλειάς! E, αυτό είναι ντροπή! Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο»!

“Πρέπει να μάθουν τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής”, είπε ο Τάσος Χαλκιάς

Ο ηθοποιός τόνισε: «Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν. Συγχωρέσατε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Και το γνωρίζετε από μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει 20 χρόνια.»!

«Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»: Συνεχίζει τις τοποθετήσεις για το περιστατικό με τη Μαλέσκου ο Τάσος Χαλκιάς

Και κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς: «Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δυο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Δεν έχει σημασία το που. Ήταν μια εκπομπή του Open και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους»!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo