Δεν κρύβεται ο έρωτας: Η Μελίνα Νικολαΐδη λιώνει για τον Αλέξανδρο και το δείχνει με μια τρυφερή ανάρτηση

Μελίνα Νικολαΐδη: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Μπορεί η κόρη της Δέσποινας Βανδή να ζει στην Αγγλία ωστόσο ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει τον σύντροφο της.

Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η μαμά Δέσποινα και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια.

Χθες μάλιστα, Σάββατο 11/2 ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έπαιζε έναν σημαντικό αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ, ωστόσο η Μελίνα Νικολαΐδη δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του για αυτό φρόντισε να του στείλει ένα μήνυμα στήριξης μέσα από τα social media.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έκανε repost το story της κοινής τους φίλης, Ευαγγελίας Τσιορλίδα, που βρίσκεται στο γήπεδο και έγραψε: «Η αγάπη μου», ενώ πρόσθεσε μια καρδιά.

Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό story

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας