«Δεν μας έριξες με τα παπαγαλάκια σου, θα μας ρίξεις με σεισμό;»: Οι Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρώτη εκπομπή

Aντώνης Κανάκη – Ράδιο Αρβύλα: Ρε Κούλη, τι να πω…».

Στην πρώτη τους συνέντευξη την χρονιάς αλλά και και μετά τα όσα έγιναν με τον συμπαρουσιαστή τους, Στάθη Παναγιώτοπουλο, η γνωστή πάρεα από την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε με επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους, ξεκίνησε και πάλι μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις», υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κανάκη για την κυβέρνηση

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Φαίνεται πως οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα βλέπουν δάκτυλο της κυβέρνησης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου.

Μήπως ήθελαν να πουν πως διώκονται και πολιτικά; Ενδεχομένως…

Πάντως το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στο σκάνδαλο και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που αφορούν τον άλλοτε στενό τους συνεργάτη έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια μερίδας των τηλεθεατών που ανέφεραν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πως ο Κανάκης και η παρέα του έκαναν εκπομπή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα… Παρθενογένεση!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη