«Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»: Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision και Αμάντα

by Τόνια Τζαφέρη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Καταπέλτης για την ελληνική συμμετοχή

Σκληρή κριτική άσκησε ο Αντρέας Μικρούτσικος προς την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, όπου μας εκπροσωπεί η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»: Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision και Αμάντα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον α΄ημιτελικό της Eurovision. Ο παρουσιαστής που είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και λέει τη γνώμη του είπε πως δεν του άρεσε καθόλου η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συμμετοχή

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έλαμψε» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, η Αμάντα Γεωργιάδη και έδωσε στην Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, που θα γίνει το Σάββατο. Το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες αποθέωσαν την Αμάντα Γεωργιάδη που μάγεψε με τη φωνή της την Ευρώπη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo