«Δεν νιώθω 100% γυναίκα»: Σάλος στο Twitter και οργισμένες αντιδράσεις με την ερώτηση της Καγιά σε μοντέλο του GNTM

GNTM: Η λάθος ερώτηση της Βίκυς Καγιά που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Με αφορμή την διαφωνία που είχε η Βίκυ Καγιά με ένα μοντέλο στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, η κριτής βρέθηκε να κάνει μια άστοχη ερώτηση με αποτέλεσμα να εξοργίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το Twitter πλημμύρισε με αρνητικά σχόλια για την αντίδραση της Βίκυς Καγιά.

Οι παίκτριες του διαγωνισμού ομορφιάς περπάτησαν σε μία ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα με θέμα τις τέσσερις εποχές και στο τέλος οι κριτές έκριναν τη φωτογραφία από τα backstage. Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή οι κριτές να κρίνουν την Κότυ, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος για τη δυσκολία που αντιμετώπισε με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η παίκτρια αρχικά τους ενημέρωσε πως δεν φοράει τακούνια γενικά στην έξω ζωή της ενώ λίγο μετά και αφού οι κριτές προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως στη δουλειά της θα χρειαστεί αρκετά συχνά να φορά τακούνια η παίκτρια αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ενημερώσει και για κάτι άλλο.

Συγκεκριμένα, όταν άκουσε τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια, η Κότυ απάντησε: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί». «Γιατί:» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί, «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα».

Οι χρήστες του twitter θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση της Βίκυς Καγιά που επέμενε να ρωτάει “γιατί”.

Βίκυ Καγιά: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Δείτε ορισμένα tweets:

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα