Δεν πάει ο νους σας: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Δέσποινας Βανδή για την οποία είναι υπερήφανη

Δέσποινα Βανδή: Η καταγωγή της που λίγοι γνωρίζουν

Πολλοί δεν γνωρίζουν την καταγωγή της μεγάλης τραγουδίστριας. Η ίδια δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά σ’ ένα μέρος που δεν πάει ο νους σας.

Η Δέσποινα Βανδή είναι από πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην ελληνική σκηνή, η οποία σημειώνει μεγάλες επιτυχίες μετά από 20 χρόνια πορείας.

Η γνωστή ερμηνεύτρια για πολλά χρόνια ήταν στο πλάι στου Φοίβου, κομμάτια του οποίου ερμήνευσε και η καριέρα της εκτοξεύθηκε στην κορυφή. Τα τελευταία χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί και με άλλους συνθέτες, ενώ πλέον την βλέπουμε και στο «τιμόνι» της παρουσίασης.

Δέσποινα Βανδή: Τα παιδικά χρόνια

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί για την Δέσποινα Βανδή είναι πως γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή.

Μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η ερμηνεύτρια έχει κάνει το επόμενη βήμα στη ζωή της, στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα