Δεν πάει ο νους σας: Δύο γνωστοί παρουσιαστές δεν πήγαν ποτέ στον Σπύρο Παπαδόπουλο για απίστευτο λόγο

by Εύα Ζαχαριάδη
Δεν πάει ο νους σας: Δύο γνωστοί παρουσιαστές δεν πήγαν ποτέ στον Σπύρο Παπαδόπουλο για απίστευτο λόγο

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι δύο διάσημοι παρουσιαστές που δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Στούντιο 4″». Οι δύο παρουσιάστες που φιλοξένησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο εξήγησαν και τον λόγο που δεν βρέθηκαν ποτέ στην εκπομπή του.

Με αφορμή τον καλεσμένος τους η Νάνσυς Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκάλυψαν για αν και είχαν καλεστεί δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Στο πλαίσιο αυτής της πολύ όμορφης συνέντευξης τέθηκε και ως θέμα το γεγονός ότι η Νάνσυ και ο Θανάσης δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου «Στην υγειά μας». Φυσικά, οι δύο παρουσιαστές εξήγησαν αμέσως τον λόγο αναφέροντας πως: «Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου.

Δεν πάει ο νους σας: Δύο γνωστοί παρουσιαστές δεν πήγαν ποτέ στον Σπύρο Παπαδόπουλο για απίστευτο λόγο

Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, δε θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα» – «Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που αποχώρησε από το «Στη υγειά μας ρε παιδιά»

Ήταν η εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Στη υγειά μας ρε παιδιά» ξεκίνησε την τηλεοπτική του το 2004 από την τηλεόραση της ΕΡΤ και κατάφερε να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του κοινού.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε την παρουσία της μετά από 17 χρόνια. Όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αιτία για τη διακοπή της ήταν η διαφωνία του όταν του προτάθηκε να αλλάξει ύφος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει αντίστοιχη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» το Open σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μουσική εκπομπή. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το κανάλι με έδρα το Κορωπί έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής για δύο μήνες. Ο Γιάννης Μπέζος θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα