Δεν πάει ο νους σας: Η διαφορά ηλικίας Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήταν πιο μεγάλη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η διαφορά ηλικίας από τον Παπαμιχαήλ

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του σινεμά που άφησαν ιστορία στον κινηματογράφο αλλά και στην αγάπη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 18/1/1965, όντες νωρίτερα συμφοιτητές στη Δραματική Σχολή. Ο Παπαμιχαήλ -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Αλίκη ήταν πιο μεγάλη

Ποια, όμως, ήταν η διαφορά ηλικίας των δύο πρωταγωνιστών; Σίγουρα πολλοί θα θεωρούν πως ίσως ο Παπαμιχαήλ θα ήταν πιο μεγάλος, αλλά τελικά έχουν μόνο λίγες μέρες διαφορά και πιο μεγάλη είναι η Αλίκη, που γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934. Ακριβώς 40 μέρες μετά, στις 29 Αυγούστου, γεννήθηκε και ο παντοτινός της έρωτας, σε μια λεπτομέρεια που ελάχιστοι θυμούνται.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη