Δεν πάει το μυαλό σας: Το ασύλληπτο ποσό που ξόδεψε πελάτης στα μπουζούκια μόνο σε λουλούδια

Μπουζούκια: 40.000 ευρώ για λουλούδια ξόδεψε ένας πελάτης

Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψίας» του Alpha, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ κατέγραψε μια βραδιά με τους εργαζόμενους σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Πιο συγκεκριμένα απαθανάτισε τι ακριβώς κάνουν από την ώρα που ανοίγουν το μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που κλείνουν;

Ο δημοσιογράφο, μίλησε με τους ανθρώπους που φροντίζουν για την διασκέδασή μας, είδε τα πόστα τους, την προετοιμασία, την εξυπηρέτηση, την διαχείριση του κόσμου, τις δύσκολες αλλά και απρόοπτες στιγμές. Οι παρκαδόροι, οι σερβιτόροι, οι μετρ, οι μουσικοί, οι τραγουδιστές μίλησαν στην εκπομπή για το πως λειτουργούν ως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, με τους δείκτες του πάντα στο ακριβώς προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Μποζούκια: Η αποκάλυψη για τα 40.000 ευρώ για λουλούδια

Οι κοπέλες με τα λουλούδια βρίσκονται συνεχώς και εγρήγορση. Τα πανέρια θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα και πάντοτε μπροστά στον πελάτη διαθέσιμα πριν το μετανιώσει. «Ο πελάτης θέλει να σε βλέπει και εσένα να είσαι ευχάριστη. Οπότε όταν κι εμείς έχουμε τέτοια διάθεση και περνάμε καλά, θα πουλήσουμε», λέει μια από τις κοπέλες που βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας λουλούδια.

Οι λογαριασμοί δεν είναι πάντα μικροί, καθώς κάποιες φορές ξεφεύγουν. Ένα από τα κορίτσια με τα λουλούδια ανέφερε πως έχει δει να ξοδεύονται ακόμα και 40.000 ευρώ: «Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχω δει σε λουλούδια είναι 40.000 ευρώ. Πάντα υπάρχουν κι αυτοί που ξοδεύουν τέτοια ποσά. Εγώ όταν ακούω τέτοια νούμερα, κάτι παθαίνω, δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Ο πελάτης στα μπουζούκια που ξέχασε τον προφυλακτήρα στο σπίτι

Στα μπουζούκια σημαντικό ρόλο παίζει και ο παρκαδόρος, καθώς είναι εκείνος οι πελάτες εμπιστεύονται τα οχήματά τους. Η δουλειά του παρκαδόρου είναι ιδιαίτερη, αφού απαιτεί από τους εργαζόμενους να είναι καλοί οδηγοί, γρήγοροι αλλά και έμπιστοι. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως το παρακάτω που διηγήθηκε ένας παρκαδόρος.

«Το περιστατικό που θα πω είναι για γέλια. Φεύγει ένα αυτοκίνητο από το μαγαζί και λίγο αργότερα μας παίρνει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του. Μας είπε ότι άφησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ και όταν γύρισε του έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας. Πήγαμε στο χώρο του πάρκινγκ μήπως είχε πέσει εκεί αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Πήρα τηλέφωνο τον πελάτη και του είπα ότι θα δω τις κάμερες για να διαπιστώσω αν είχε έρθει με τον προφυλακτήρα ή χωρίς. Μισή ώρα αργότερα μου έστειλε «συγγνώμη» σε μήνυμα διότι είχε ξεχάσει τον προφυλακτήρα στο σπίτι του», διηγήθηκε.

Υπάρχουν φορές που πελάτες ζητάνε έκπτωση μόλις δούνε τους μεγάλους λογαριασμούς που έκαναν πετώντας λουλούδια. Η κοπέλα που πουλάει απευθύνεται στον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου για να κάνει καλύτερη τιμή στον πελάτη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη