Δεν παράτησαν την πίστη τους: Αυτοί είναι οι 4 διάσημοι Έλληνες που έζησαν το θαύμα και το μοιράστηκαν – Κορομηλά, Κουρκούλης και όχι μόνο

by Εύα Ζαχαριάδη
Δεν παράτησαν την πίστη τους: Αυτοί είναι οι 4 διάσημοι Έλληνες που έζησαν το θαύμα και το μοιράστηκαν – Κορομηλά, Κουρκούλης και όχι μόνο

Δεν παράτησαν την πίστη τους: Οι διάσημοι που έζησαν το θαύμα

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, παρουσίασε τους διάσημους Έλληνες, οι οποίοι δεν έχασαν την πίστη τους. Οι ίδιοι έζησαν το θαύμα.

Άπαντες είχαν την πίστη τους στο Θεό και δεν την έχασαν, παρά τις περιπέτειές τους, για να μοιραστούν μετά με το κοινό το απίστευτο γεγονός, που τους βοήθησε να τις ξεπεράσουν, με άλλους να ζουν επίσης από θαύμα.

Αυτοί είναι οι διάσημοι που δεν παράτησαν την πίστη τους και είδαν το φως

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας του καρκίνου μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης.

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά ένας φίλος μου με παρακίνησε να πάμε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μεγάλη Παρασκευή, βρισκόμουν μπροστά από μια εικόνα και ένας παππούλης μου είπε: «Όταν φύγει ο κόσμος έλα μονός σου να σε πάρω εγώ μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Είδα ένα ήσυχο περιβάλλον που μπορούσα να καταρρεύσω. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης», δήλωσε χαρακτηριστικά και αρκετά συγκινημένος.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης στο «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, το οποίο διαπίστωσε μετά την επίσκεψή του σε έναν ναό.

Δεν παράτησαν την πίστη τους: Αυτοί είναι οι 4 διάσημοι Έλληνες που έζησαν το θαύμα και το μοιράστηκαν – Κορομηλά, Κουρκούλης και όχι μόνο

«Πήγαινα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό. Εκεί ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό, κατά διαστήματα ευλογεί τον κόσμο. Κάποια στιγμή με σταύρωσε και έμενα και κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου. τότε μου είπε: «πήγαινε να κάνεις ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ έκανα την ακτινογραφία και όντως βρήκαν κάτι. Δόξα τω Θεώ «έπεσα» σε καλά χέρια και πήγαν όλα καλά», αποκάλυψε.

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν πήγαμε στην Πάρο ένιωθα την ανάγκη να πάω να προσευχηθώ. Ήξερα ότι έχω καρκίνο, μου το είχαν πει ήδη. Πήγα και προσευχήθηκα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή. Έμεινα απέναντι της και της είπα: «βοήθησε με να το αντιμετωπίσω και να ζήσω. Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος. Ένιωσα ότι υπάρχει μία θεία προστασία στη μάχη που θα έδινα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Βγαίνοντας από την εκκλησία, ήταν δίπλα μου μία μαυροφορεμένη γυναίκα και μου είπε: «αυτό το κράτησα για εσένα», δίνοντας μου κάτι σαν φυλαχτό. Πήρα στο χέρι μου το φυλαχτό και το κοιτούσα. Μόλις σήκωσα το κεφάλι μου για να την ευχαριστήσω, η γυναίκα αυτή είχε εξαφανιστεί», συνέχισε, σε μία περιγραφή που ανατριχιάζει.

«Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι. Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Φύγαμε και πήγαμε μαζί το βράδυ στη Σουρωτή, στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μία παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε γιατί ήταν ακόμα στο αναπηρικό καρεκλάκι», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους περιγράφοντας ένα θαύμα που βίωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Προτεινόμενα