Δεν πέρασε απαρατήρητη: Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε σαγιονάρες στη χιονοθύελλα και πήγε για ψώνια

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η απροσδόκητη εμφάνιση μέσα στο κρύο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις στην οικογένεια Γλύξμπουργκ και φημίζεται για το στυλ της. Όμως η ανάγκη ενός πεντικιούρ την ανάγκασε να κάνει μια στυλιστική επιλογή που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Τατιάνα Μπλάτνικ σε δημόσια εμφάνιση ήταν στην κηδεία του πεθερού της, έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου. Η ίδια ήταν μια από τις πιο σεμνές και στιλάτες παρουσίες, ενώ φάνηκε συντετριμμένη, αφού ήταν κοντά στον πεθερό της, καθώς μαζί με τον Νικόλαο ζουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι αποφάσισε πριν από 9 χρόνια περίπου να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζει στο Καστρί, στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα κάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ η Μπλάτνικ ασχολείται με την υγεία και την ευεξία αλλά και με φιλανθρωπικά ιδρύματα του εξωτερικού που συγκεντρώνουν χρήματα για την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ώρες, η Μπλάτνικ μας έδειξε πώς κυκλοφορούσε στην πόλη παρά τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Αττική.

Γνωρίστε την αληθινή Τάτι. Multitasking στη δουλειά, που αγοράζει μήλα με τις σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα μετά το πεντικιούρ” σημείωσε πάνω στη φωτογραφία όπου την είδαμε με σκούφο, κασκόλ, παλτό και… σαγιονάρες, ενώ κρατούσε τις μπότες της στο χέρι…

Ή αλλιώς… “μπρος στα κάλλη τι είναι το κρύο”…

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Στην κηδεία του πεθερού της, η Μπλάτνικ ήταν κομψή και στιλάτη με μίντι φόρεμα με ανοιχτό λαιμό και μαύρα πετράδια στις μανσέτες.

Συνδύασε το κομψό φόρεμά της με μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024