Δεν τελειώνει το «δράμα» στο My Style Rocks: Παίκτρια έκλαψε με λυγμούς -«Ήμαρτον Χριστέ μου» έλεγε σε συμπαίκτρια της

My Style Rocks: Συνεχίζονται οι καβγάδες μεταξύ των παικτριών

Στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, η ένταση έχει βαρέσει κόκκινο με αποτέλεσμα η Νικόλ Δεσποτοπούλου να ξεσπάσει σε μια συναισθηματική αντίδραση άνευ προηγουμένου.

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ο άσσος με τον οποίο βαθμολόγησε η Βασιλική την εμφάνιση της Νικόλ, η οποία ξέσπασε λέγοντας «εντάξει, συνέχεια μου κάνουν επιθέσεις! Δηλαδή αυτό είναι τραγικό! Έτσι το είπα και μου κάνουν επιθέσεις! Κουράστηκα πια με τις επιθέσεις. Όταν έχω συγχυστεί, δεν μπορώ να μιλήσω… Μου λέει «τράβα ασχολήσου με τα follow σου», «είσαι ηθοποιός», μου λέει πολλά τέτοια η Βασιλική και δεν έχω κάτσει να την βρίσω εγώ ποτέ».

Και συνεχίζει «χάνω πραγματικά τον εαυτό μου! Δεν σε έχω βρίσει, δεν σου έχω πει τίποτα. Είναι δικαίωμα σου να έχεις πρόβλημα μαζί μου, είναι δικαίωμα σου να μου βάζεις ότι βαθμό θέλεις, αλλά μην ξανασχοληθείς μαζί μου! Σε εκλιπαρώ! Δεν θυματοποιούμαι, ρε φίλε, αλλά με λες ηθοποιό και γελάτε όλες από πίσω! Κάτσε! Πω πω, Χριστέ μου, ήμαρτον πια! Δεν αντέχω», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα με αναφιλητά, δίπλα στην παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου.

My Style Rocks: Το απόσπασμα με τον καβγά Βασιλικής – Νικόλ

«Έχω και μια δυσλεξία, τελοσπάντων, μπορεί για αυτά που λέω να μην τοποθετούμαι σωστά. Λοιπόν, νιώθω ότι δεν τοποθετούμαι σωστά και παρερμηνεύονται πάρα πολλά πράγματα. Δεν λέω ποτέ κάτι με κακή πρόθεση, ποτέ» συμπλήρωσε, κατέληξε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, απευθυνόμενη στην κριτική επιτροπή.

Related posts

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»

Έρχεται η εντυπωσιακή Ροζ πανσέληνος του Απριλίου – Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά