«Δεν θα είμαι αντικειμενικός»: Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε για τον «θείο Τράγκα» αυτό που δεν περίμενε να ακούσει κανείς

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι δηλώσεις του για την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου και πολιτικού, όταν η αμύθητη περιουσία του έγινε γνωστή και δεσμεύτηκε από τις αρμόδιες αρχές. Ένας από τους πολλούς που πήραν θέση ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Απαντώντας σε μηνύματα των ακροατών του Real FM, ο συνιδιοκτήτης του σταθμού Νίκος Χατζηνικολάου, ανέφερε για τις τελευταίες ειδήσεις για την αμύθητη περιουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, λέγοντας ότι δε θα σχολιάσει γιατί έχει πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρεί ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε ότι ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τον Real fm με πολύ άσχημο και επιθετικό τρόπο:

«Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού».

O Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα» και παρότι έμεινα για χρόνια στον σταθμό «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε».

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 ανέφερε ότι ο Γιώργος Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του» ενώ στο ερώτημα για τους ελέγχους στην περιουσία του απάντησε ότι θα έπρεπε να γίνονται από «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη