Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κατακουζηνός: Πως είναι, που βρίσκεται και με τι ασχολείται η «Ροζμαρι»

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η “Ροζμαρί” είκοσι χρόνια μετά

Ήταν μια από τις καλεσμένες ηθοποιούς στην ελληνική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο που κανείς δεν έχει ξεχάσει, αφήνοντας ιστορία…

Μπορεί να μην έπαιξε πολύ, όμως ο ρόλος της είναι από αυτούς που θα μείνουν αξέχαστοι! Ο λόγος για τη Ρόζμαρι από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», μια Γαλλίδα ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου που… υποτίθεται ότι μένει έγκυος και ο Μάνθος για να μην αποκαλυφτεί το… φορτώνει στον Κωνσταντίνο.

Ο ρόλος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ τότε δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν η Ρόζμαρι, κατά κόσμον Ισαβέλλα Βλασιάδου, να επιστρέψει στη σειρά για μερικές ακόμα εμφανίσεις, αίτημα το οποίο τελικά δεν εισακούστηκε.

Σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου, η Ισαβέλλα Βλασιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Ελένη» και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και από τον χώρο της υποκριτικής, γενικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Πως είναι λοιπόν σήμερα η “Ροζμαρι” από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως για την αποχή της από το θέατρο και την τηλεόραση οφείλεται η γέννηση του γιου της, καθώς σταμάτησε να εργάζεται το πρώτο διάστημα που ήρθε στη ζωή της και αφοσιώθηκε σε αυτόν.

Παρόλα αυτά, απέκτησε μία νέα ασχολία, που αφορά την επιχείρηση του συζύγου τη, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα.

«Άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου και η αλήθεια είναι πως σε αυτό τον χώρο είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς με τους ίδιους όρους που ήσουν πριν. Αν σιγά σιγά απομακρυνθείς, είναι ένας χώρος που όλοι είμαστε αναλώσιμοι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού».

«Ασχολούμαι με την επιχείρηση του άντρα μου που αφορά στο design και τα έπιπλα. Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Η οικογένεια είναι η ασφάλειά μας. Οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι» κατέληξε.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα