“Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”: Εξομολόγηση ψυχής από την Άβα Γαλανοπούλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

by Newsroom i-diakopes.gr
“Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”: Εξομολόγηση ψυχής από την Άβα Γαλανοπούλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Άβα Γαλανοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια που πέρασε

Η Άβα Γαλανοπούλου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μίλησε για την αντιδικία με τον σύντροφο της αλλά και για την βοήθεια που της προσέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Όπως είχε δηλώσει στη Σάσα Σταμάτη και το «Ooh la la!»: «Το προσπαθώ! Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όποια προβλήματα με αντοχή, υπομονή και κουράγιο. Αντλώ δύναμη από πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα από που την αντλείς… από την αγάπη.

Από την αγάπη για τη ζωή, από την αγάπη που εισπράττεις από αυτούς που σε αγαπούσαν πάντα και σε αγαπούν. Εννοείται πως κάποιοι στα δύσκολα σε ξεχνούν. Αυτό συμβαίνει πάντα. Με μαθηματική ακρίβεια. Η ζωή σου κάνει κάτι άλλο. Ένα φοβερό δώρο… σου φέρνει ανθρώπους από το πουθενά. Εξαφανίζονται αυτοί που θεωρούσες «δεδομένους», οι πολύ κοντινοί και η ζωή σου φέρνει δώρα. Ανθρώπους που δεν περίμενες

Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε».

“Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”: Εξομολόγηση ψυχής από την Άβα Γαλανοπούλου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Άβα Γαλανοπούλου: Η μάχη με την νευρική ανορεξία

H Άβα Γαλανοπούλου επέστεψε στη θεατρική σκηνή και «λύγισε» όταν μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την περιπέτεια υγείας της. Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία, όταν – όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα οικονομικής απάτης, από πρώην σύντροφό της. Με την ευκαιρία, δείτε το ποσό στο οποίο ανέρχεται η περιουσία της Άβας Γαλανοπούλου.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ», είπε η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που πέρασα είναι κάτι που σε διαλύει, μπορείς να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντα στη θέση του. Μπορεί να χάσεις την ψυχή σου και την ίδια σου τη ζωή!».

Στην ίδια εξομολόγηση αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 46 κιλά ενώ πλέον έχει κάνει «μία πρόοδο» και σήμερα είναι 49 κιλά. «Βίωσα προδοσία σε όλα τα επίπεδα, όμως προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε φυσικά, τώρα έχω κάνει μία πρόοδο, είμαι 49 κιλά!… Φοβήθηκα να κάνω ξανά σχέση, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το φλερτ. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, έχω γίνει λίγο Βούδας, παλιά εκνευριζόμουνα. Γιατί εγώ μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία, έφτασα να είμαι 46 κιλά, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις 46 κιλά τι δείχνεις; Ότι μετράς τη ζωή σου, δεν την υπολογίζεις και δεν θέλεις να ζήσεις άλλο! Αυτό δείχενεις!».

Προτεινόμενα