Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Φίφη: Αγνώριστος ο Άκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Ο ρόλος στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» 15 χρόνια μετά

Γιάννης Σίντος: Πως είναι σήμερα ο νεαρός που ενσάρκωσε τον «Άκη»

Μετά την πρώτη του και εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική εμφάνιση στο «Ευτυχισμένοι μαζί», ο Γιάννης Σίντος ανέλαβε έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί» ο τότε νεαρός Γιάννης, είχε υποδυθεί τον «Άκη» δηλαδή το φλερτ της Φίφης και τον ανταγωνιστή του Θανάση.

Τα χρόνια πέρασαν και αφού μετά από χρόνια τον είδαμε στη σειρά «Μην ψαρώνεις» αλλά και στον «Ήλιο» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έρχεται μέσα από τη νέα εκπληκτική παραγωγή της ΕΡΤ με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο Γιάννης Σίντος σε αυτή τη σειρά υποδύεται τον αδερφό της Μαρίνας Ασλανογλού, Χριστόφορο. «Η αλήθεια είναι ότι είχα την τύχη να κάνω ένα πέρασμα από μια παλιά τηλεοπτική σειρά και από τότε θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει «Αυτό θέλω να κάνω». Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ όλο αυτό το ταξίδι και ελπίζω να διαρκέσει», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Γιάννης Σίντος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1994 στα Χανιά. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μαρίκα (2021), Θηλιά (2021), Η ζωή μου στην τέχνη (2021). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μην Ψαρώνεις (2019), Έρωτας με διαφορά (2020).

Ο ρόλος του Γιάννη Σίνου στη νέα σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι» και η υπόθεση

Χριστόφορος Στρατάκης (Γιάννης Σίντος): Ο αδελφός της Ευαγγελίας, ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του. Αντιμέτωπος με τον θυμό και τη δειλία του, η ληστεία πολλαπλασιάζει τις ενοχές του.

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη