Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

by Εύα Ζαχαριάδη

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός

Τον Γιάννη Βουλτζάτη, τον θυμόμαστε οι περισσότεροι και τον γνωρίσαμε από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ας μάθουμε λίγα πράγματα για αυτόν τον ηθοποιό.

Η τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1998-1999 και 1999-2000 και μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές και οι χαρακτήρες της έχουν αφήσει εποχή.

Γιώργος Βουλτζάτης: Όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον “Βρασίδα Χλέμπουρα” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

  • Ο Γιώργος Βουλτζάτης είναι Έλληνας ηθοποιός
  • Ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πετράλωνα
  • Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και η μητέρα του δραστηριοποιούνταν με τα οικιακά
  • Από μικρός ο Γιώργος Βουλτζάτης παρουσίασε κλίση στα θεωρητικά μαθήματα και στα δρώμενα, στο stand-up comedy
  • Στην ηλικία των 18 ετών, έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις, επιθυμώντας να γίνει φιλόλογος, όμως δεν επαρκούσε η βαθμολογία του, για να εισαχθεί σε κάποιο σχετικό τμήμα
  • Έτσι, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
  • Έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων οι: ”Κωνσταντίνου και Ελένης”, ”Είσαι το ταίρι μου”, ”Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, ”Της Αγάπης Μαχαιριά” και ”Κάτω Παρτάλι”
  • Παράλληλα, ο Γιώργος Βουλτζάτης έχει κάνει ένα πέρασμα στο θέατρο, ενώ διακρίθηκε και για τη συμμετοχή του στον κινηματογράφο
  • Το 2014, συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του Action24, μαζί με την επίσης ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Το θρυλικό επεισόδιο

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης”, συγκεκριμένα στο 30ο επεισόδιο του κύκλου και 63ο συνολικά, έκαναν την εμφάνισή τους δύο cult χαρακτήρες. Ο λόγος για τους Βρασίδα Χλέμπουρα και Δις Λολότα, οι οποίοι έρχονται να διεκδικήσουν την περιοσία καθώς ισχυρίζονται πως έχουν στα χέρια τους την τρίτη διαθήκη, αυτή που συντάχθηκε τελευταία χρονικά. 

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι δυο απατεώνες αποκαλύπτονται μετά από μία σειρά ξεκαρδιστικών γεγονότων που χάρισαν viral ατάκες. 

Το επεισόδιο “Η Τρίτη Διαθήκη” προβλήθηκε στις 26/05/2000 – 21 χρόνια πριν – και σημείωσε τηλεθέαση 35,7%, κάτι που αποτύπωσε την επιτυχία του. 

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το επεισόδιο:

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Βουλτζάτης – Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα

Ο Γιώργος Βουλτζάτης σήμερα είναι… αγνώριστος, και δεν εμφανίζεται συχνά. Ωστόσο, παραμένει ένας άνθρωπος με φοβερό χιούμορ, αγαπητός και πολύ ταλαντούχος. 

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του MEGA “Κάτω Παρτάλι” τις σεζόν 2013-2015 όπου υποδύθηκε τον Γιακουμή. 

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Βουλτζάτης τότε που προβαλλόταν η σειρά, στο diaskedasi.info: 

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

Πώς ξαναβρεθήκατε για το Κάτω Παρτάλι;

Τον πήρα τηλέφωνο σε έναν παλιό αριθμό που είχα κρατήσει από χρόνια. Είχα κάνει μια σοβαρή εγχείρηση τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και παραλίγο να χάσω το μάτι μου. Δεν τον είχα καλέσει ποτέ τα τελευταία χρόνια. Μόλις το σήκωσε, μου είπε: «κι εγώ σε ψάχνω». Με έψαχνε κι αυτός και δεν το ήξερα. Έχω σκεφτεί κάτι, μου λέει.

Πώς σας προέκυψε το θέατρο;

Από μικρός ήμουν το επίκεντρο της παρέας. Έκανα κάτι σαν το σημερινό stand up comedy. Μου άρεσε να διασκεδάζω τους φίλους. Έχω και ένα ρητό πάνω σε αυτό. Άκου το. Υπήρξα αντικείμενο χλευασμού και προϊόν ακρατήτου γέλωτος. Πάμπολλες δε φορές υπήρξα βορρά εις την εκάστοτε θυμηδία την οποία εγώ προεκάλεσα. Σαν από σύμπτωση, αυτοί που τους έκανα και γέλαγαν, στη συνέχεια καννιβάλιζαν, έβγαζαν κακία. Αυτό το συνάντησα πολλές φορές. Στο πολύ το γέλιο φαίνεται τελικά ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Αν τον κάνεις και γελάει, απελευθερώνεται και φαίνεται το μορφωτικό του επίπεδο και πολλές άλλες πλευρές του.

Δεν είχατε άλλο προσανατολισμό πριν γίνετε ηθοποιός;

Μου άρεσαν τα αρχαία ελληνικά. Ήθελα να γίνω φιλόλογος. Δεν μου έφθασαν όμως τα μόρια στις πανελλήνιες για να περάσω στο Πανεπιστήμιο.

Λίγο πιο πριν, το 2014, ο Γιώργος Βουλτζάτης μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του καναλιού Action24. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Λολότα: Πως είναι ο «Χλέμπουρας» 21 χρόνια μετά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν