«Δεν θα ξανακούσω τη φωνή σου, το γέλιο σου, τη λέξη «μαμά» από τα χείλη σου»: «Λύγισε» το διαδίκτυο η μαμά του 5χρονου Αλέξανδρου

Αληθινή ιστορία: «Έφυγε» από τη ζωή 5χρονο αγόρι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Μία μαμά ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, για τον άδοξο θάνατο του 5χρονου παιδιού της, του Αλέξανδρο. Το παιδί ο Αλέξανδρος Χουρδάκης είχε διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου και έδωσε γενναία μάχη με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε πρόωρα από αυτή τη ζωή.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία όπου συγγενείς και φίλοι τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία.

Τα συγκινητικά λόγια της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου

Σήμερα ήταν μια από τις χειρότερες μέρες.. είδα το πρόσωπο σου για τελευταία φορά.. χαϊδέψα τα μαλλιά σου για τελευταία φορά.. Η καρδιά μου έσπασε στα 2 τη στιγμή που σε πήραν μακριά μου για πάντα.. Η μορφή σου όπως την ξέρω δεν θα υπάρχει πια εδώ… δεν θα ξανάκουσω την φωνή σου, το γέλιο σου, τη λέξη μαμα από τα χείλη σου.. δεν θα ξαναδώ την λάμψη των ματιών σου.. δεν θα ξανανιώσω τα χεράκια σου γύρω από το λαιμό μου.. τα αδέρφια σου δεν θα ξανά παίξουν μαζί σου.. τα παιχνίδια σου είναι ακόμα όπως τα άφησες.. Τώρα μόνο θα σε βλέπω στα όνειρά μου.. θα μιλάμε εκεί κ θα περιμένω τη στιγμή που θα ξανά γίνουμε ένα.. είσαι μέσα στην καρδιά μου, στη σκέψη μου στο μυαλό μου κάθε λεπτο.. ξέρω ότι είσαι πλέον ο άγγελος μας κ πάντα θα είσαι μαζί μας.. παιδί μου πήρες μαζί σου την αγάπη μου και τη μισή καρδιά μου… η αγάπη μου θα σε ακολουθήσει όπου κ εαν είσαι.. θα κρατήσω τις αναμνήσεις μας σαν θησαυρό.. μεχρι να συναντηθούμε ξανά αγαπημένο μου παιδί.

Related posts

Αληθινή ιστορία: «Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι 81 και καμαρώνω την 15χρονη κόρη μου»

Μία κατσαρόλα και η Ελληνίδα μάνα: Η αληθινή και συγκινητική ιστορία που κρύβει μέσα της όλη την Ελλάδα

Αληθινή εξομολόγηση: Μετά το διαζύγιο έκανα σχέση 27 χρόνια με έναν άντρα που μου τα πλήρωνε όλα

Αληθινή εξομολόγηση: Η σύντροφός μου έμεινε έγκυος από άλλον και τη συγχώρεσα, πώς πρέπει να με αποκαλεί το παιδί

Αληθινή ιστορία: «Στα 50 μου εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου και όταν νόσησα από καρκίνο, με παράτησε»

Αληθινή εξομολόγηση: Τα παιδιά μου κοιτούσαν απ’ το τζάμι τον πατέρα τους να τρώει Σαρακοστιανά ενώ αυτά πεινούσαν

«Όταν έρθετε να πάρετε βέρες, μου το πληρώνετε»: Συγκλονίζει ο κοσμηματοπώλης που χάρισε μονόπετρο σε αγοράκι για του Αγίου Βαλεντίνου

Αληθινή εξομολόγηση: «Οι γονείς μου έδωσαν στον άντρα μου 5 ευρώ για δώρο γενεθλίων, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα ένιωσα»

Αληθινή εξομολόγηση: «Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου»