Δεν της φαίνεται καθόλου: Η Έλενα Τσαβαλιά είναι μεγαλύτερη από τον Μάρκο Σεφερλή και τον περνάει τόσα χρόνια

Έλενα Τσαβαλιά: Ο χρόνος είναι σύμμαχος της

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz είναι η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή. Μάλιστα το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια γάμου και συνεργασίας ενώ μαζί έχουν ένα γιο, τον Χάρη.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά τους.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους, διαπιστώσαμε πως το ζευγάρι έχει 5 χρόνια διαφοράς, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι η μεγαλύτερη της σχέσης.

Ωστόσο, δεν της φαίνεται καθόλου, αφού η Έλενα είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες, καθώς είναι άτομο που προσέχει το σώμα της και λατρεύει τη γυμναστική.

Έλενα Τσαβαλιά: Τόσα χρόνια περνάει τον Μάρκο Σεφερλή

Παρά την μικρή διαφορά ηλικίας με τον Μάρκο Σεφερλή (εκείνη 58 κι εκείνος 53) οι δυο τους είναι πρότυπο σχέσης και φαίνονται ακόμα εξίσου ερωτευμένοι!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά είχε τα γενέθλιά της. Ο Μάρκος Σεφερλής ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα της ζωής του ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από τη νέα σειρά που ετοιμάζουν και τη συνόδευσε με λόγια αγάπης.

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του