Δεν της φαίνεται καθόλου: Η Έλενα Τσαβαλιά είναι μεγαλύτερη από τον Μάρκο Σεφερλή και τον περνάει τόσα χρόνια

Έλενα Τσαβαλιά: Ο χρόνος είναι σύμμαχος της

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz είναι η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή. Μάλιστα το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια γάμου και συνεργασίας ενώ μαζί έχουν ένα γιο, τον Χάρη.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά τους.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους, διαπιστώσαμε πως το ζευγάρι έχει 5 χρόνια διαφοράς, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι η μεγαλύτερη της σχέσης.

Ωστόσο, δεν της φαίνεται καθόλου, αφού η Έλενα είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες, καθώς είναι άτομο που προσέχει το σώμα της και λατρεύει τη γυμναστική.

Έλενα Τσαβαλιά: Τόσα χρόνια περνάει τον Μάρκο Σεφερλή

Παρά την μικρή διαφορά ηλικίας με τον Μάρκο Σεφερλή (εκείνη 58 κι εκείνος 53) οι δυο τους είναι πρότυπο σχέσης και φαίνονται ακόμα εξίσου ερωτευμένοι!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά είχε τα γενέθλιά της. Ο Μάρκος Σεφερλής ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα της ζωής του ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από τη νέα σειρά που ετοιμάζουν και τη συνόδευσε με λόγια αγάπης.

Related posts

Η Ελένη Καστάνη εξομολογείται: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός κωμικός που έχει η Ελλάδα»

Στα «τάρτατα» ο Μάρκος Σεφερλής: Τα αποτελέσματα έφεραν απογοήτευση για τον κωμικό ηθοποιό

Δικαιώθηκε ο Μάρκος Σεφερλής – Κέρδισε τη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου – Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί

«Χτίζει» σώμα και τη Κυριακή: Η Έλενα Τσαβαλιά, μας είπε το μυστικό της για την άψογη σιλουέτα της στα 58 της

Ώρες αγωνίας για τον Μάρκο Σεφερλή: Φωτιά στο θέατρο Περοκέ – Μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις

Σαν φωτοτυπία του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο αδελφός του κωμικού και κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά

Εδώ και 20 χρόνια μαζί: Ο Μιχάλης Ρακιντζής με την σύντροφο του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου που την ξέρουμε από το «3, 2, 1» στον ΑΝΤ1

Το «διαζύγιο» με τον Σεφερλή: Ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τελείωσε η συνεργασία του με τον κωμικό ηθοποιό

Το «καλύτερο αφεντικό του κόσμου» ο Μάρκος Σεφερλής: Αγόρασε τα δικαιώματα για το «The Office» στην Ελλάδα – Αναζητά το καστ