Δεν της φαίνεται καθόλου: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε την ηλικία της και μας φανερώνει πόσα χρόνια περνάει τον σύζυγό της

Ευρυδίκη: Τα γενέθλια της αγαπημένης τραγουδίστριας

Το περασμένο Σάββατο η Ευρυδίκη είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε σε αποκριάτικους ρυθμούς, μαζί με τα γενέθλια του συζύγου της, Μπομπ Κατσιώνη.

Ειδικότερα, το ζευγάρι έκανε ένα κοινό πάρτι μασκέ, στο μαγαζί της Σάννυς Μπαλτζή στο Χαλάνδρι, όπου τους τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Την ημέρα των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφερόμενη στον εαυτό της, όταν ήταν παιδί, δημοσιεύοντας παιδικές της πόζες.

Η παιδική φωτογραφία της Ευρυδίκη και η ανάρτηση για τα γενέθλια

Όπως υπογράμμισε η Ευρυδίκη «αυτό το κοριτσάκι το κρατάω πάντα μέσα μου. Υποσχέθηκα να το φροντίζω, να το προσέχω, να το αγαπώ, να το σέβομαι και να κάνω όλα τα όνειρα του πραγματικότητα. Από εκείνα τα πρώτα χρόνια που χόρευα και τραγουδούσα στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι», το σπιτάκι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και τα απογεύματα που φορούσα την περούκα της κυρίας Μάρως και καθόμουν στα σκαλοπάτια της βεράντας του σπιτιού μας στο Στρόβολο και αφιέρωνα το «Ήτανε μια φορά μάτια μου» στη γειτονιά μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά, παααρα πολλά χρόνια. Σήμερα η τούρτα μου λέει 55!! Κι εγώ αισθάνομαι και κάνω ακόμα σαν παιδί. Το inbox μου κατακλύστηκε από μηνύματα και η καρδιά μου γέμισε χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και την αμέτρητη αγάπη. Σας αγαπώ».

Η Ευρυδίκη αποκαλύπτει πόσο χρονών είναι

Να σημειωθεί ότι στις 17 Φεβρουαρίου, ο Μπομπ Κατσιώνης έγινε 48 ετών, ωστόσο, την τούρτα του την έσβησε μαζί με την Ευρυδίκη, βάζοντας κανονικά τον αριθμό με τα χρόνια που έκλειναν.

Μάλιστα, η 55χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της επέλεξαν να μεταμφιεστούν σε κέτσαπ και μουστάρδα.

Mήνυμα στην τραγουδίστρια για τα γενέθλιά της είχε στείλει τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο η Πέγκυ Ζήνα.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ