Δεν το περίμενε: Μοντέλο εξεπλάγη γιατί βρήκε πολλούς Έλληνες στην Κρήτη και τα σχόλια έπεσαν «βροχή»

Κρήτη: Το μοντέλο που προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση της

Πολλοί Αμερικάνοι δεν φημίζονται για τις γεωγραφικές τους γνώσεις ωστόσο ένα μοντέλο το πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, όταν έγραψε πως δεν περίμενε να βρει στην Κρήτη τόσους πολλούς Έλληνες.

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Μπερτ που έφερε εκατοντάδες σχόλια με μια «αμφιλεγόμενη» ανάρτηση στα social media από την Ελλάδα όπου αυτή την περίοδο κάνει μόντελινγκ. Η Μπερτ έγραψε: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!».

Κρήτη: Η επίμαχη ανάρτηση

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν γρήγορα με την περιγραφή της εικόνας της. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία».

Οι Αμερικανοί έχουν τη φήμη ότι είναι κακοί στη γεωγραφία οπότε η ανάρτηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Αλλοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι το μοντέλο κάνει πλάκα καθώς δεν γίνεται να έχει πει κάτι τόσο… άκυρο.

Μετά από περισσότερα από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η Μπερτ υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν – προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;