«Δεν το πιστεύω ότι έχασα το παιδί μου»: Θρήνος για τον 28χρονο Περικλή, η έκκληση της οικογένειάς του

28χρονος Περικλής: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του νεαρού

Σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα, έχασε τη ζωή του ο 28χρονος Περικλής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη, με την οικογένειά του να ζητάει πληροφορίες από όποιον γνωρίζει οποιοδήποτε στοιχείο για το τροχαίο δυστύχημα. Όπως υπογράμμισε η χαροκαμένη μάνα, που έχασε τον γιο της την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στην συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Βουλιαγμένης, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα και τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά, «εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχασα το παιδί μου», σημειώνει η μητέρα του Περικλή που σκοτώθηκε.

28χρονος Περικλής: Εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό και βρήκε τραγικό θάνατο

Ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε σοβαρά τον 28χρονο με τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε, με τους γονείς του να ζητούν από όποιον γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες, καθώς η τροχαία δεν τους δίνει καμία πληροφορία.

Μόνο ένας μάρτυρας υπήρχε, ο οποίος περιέγραψε στην οικογένεια πως έγινε το τραγικό περιστατικό, που στοίχισε τη ζωή του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο του Alpha, την περασμένη Κυριακή, ο πατέρας του νεαρού φωτογράφου είπε πως ο δράστης του τροχαίου με εγκατάλειψη ήταν 22-23 ετών, ενώ ο προφυλακτήρας του οχήματος είναι ακόμα στο σημείο.

Η πινακίδα του μπορεί να λείπει, ωστόσο, έχει μείνει ανάγλυφος ο αριθμός σε αυτή.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη