Δεν το ξέρουν πολλοί: Αυτή είναι η ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ήταν σύντροφος του Χάρη Ρώμα

Χάρης Ρώμας: Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού που λίγοι γνωρίζουν

Ίσως το σήριαλ με τις περισσότερες επαναλήψεις, το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μια σταθερή αξία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Ελένη Ράντου και τους δεκάδες guest ηθοποιούς που πέρασαν από την σειρά, άφησαν εποχή.

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως ο Χάρης Ρώμας, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μία από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Πρόκειται για την Μαριάννα Λαγουρού, η οποία υποδύθηκε την Θεοδώρα Σκοπελούζου. Οι φανατικοί της σειράς θυμούνται την «Θεοδώρα» η οποία υποδυόταν μια γυναίκα εθισμένη στον τζόγο και προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον Κατακουζηνό.

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την πρώην σύντροφο του

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μαριάννα Λαγούρου είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού: «Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»…

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη