Δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κανείς: 27 χρόνια μετά διέρρευσε η σκηνή στο Ντόλτσε Βίτα που ο Λιάγκας κάνει τον κομπάρσο

Ντόλτσε Βίτα: Επέστρεψε η θρυλική σειρά με ανανεωμένη εικόνα

Το Σάββατο 11/2, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η θρυλική σειρά του Mega, το «Ντόλτσε Βίτα». Η επιτυχημένη σειρά των 90s είχε και μια έκπληξη που σχεδόν κανείς δεν το είχε παρατηρήσει.

Η πετυχημένη σειρά με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη ξεκίνησε να προβάλλεται από την αρχή σε επανάληψη, με τους χρήστες στο twitter να σχολιάζουν τις ατάκες που μέχρι και σήμερα αναπαράγονται μέσα από τα social media.

Ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας έσκασε σαν βόμβα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στην ελληνική τηλεόραση. Στο Ντόλτσε Βίτα παρακολουθούμε το love story που γεννήθηκε στην Περούτζα της Ιταλίας μεταξύ του φοιτητή Αντώνη Καλούδη και της εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου. Όταν η Χριστίνα, μια συντηρητική χήρα ερωτεύεται τον Αντώνη που κατά σύμπτωση είναι σύντροφος της κόρης της και ζεν πρεμιε την εποχή εκείνη. Τα περιστατικά που θα ακολουθήσουν έγιναν viral, όπως και ο έρωτάς τους.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα, αφού βρισκόταν ανάμεσα στους ταξιδιώτες που αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως θα δείτε ο δημοσιογράφος του ANT1, σε αρκετά νεαρή ηλικία, με σπορ look είχε εμφανιστεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, περνώντας μπροστά από την Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου).

Το twitter για την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Ντόλτσε Βίτα

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη