Δεν τρώει για βράδυ και έχει ένα μυστικό στη διατροφή της: Αυτά τρώει η Τάμτα και δε βάζει γραμμάριο στα 41 της

Τάμτα: Αυτή είναι η διατροφή της τραγουδίστριας

Η Τάμτα σε παλιότερη συνέντευξη που έχει παραχώρησει είχε αποκαλύψει τα μυστικά της διατροφής της αλλά και πως καταφέρνει να διατηρείται άψογα στα 41 της χρόνια.

Με ύψος 1,70 και 54 κιλά, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό οφείλεται τόσο στην διατροφή που κάνει, όσο και στη γυμναστική.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, αποφεύγει τα βραδινά γεύματα, ειδικά μετά τις 8 το βράδυ, ενώ πριν πέσει για ύπνο, το μόνο που επιτρέπει στον εαυτό της να καταναλώσει είναι νερό.

Επίσης, δίνει βάση σε καλό πρωινό, μεσημεριανό, αλλά και απογευματινό γεύμα, επιλέγοντας συνήθως πρωτεϊνικά πιάτα, αφού αγαπάει τα ψάρια και το κοτόπουλο, τα οποία πάντα συνδυάζει με σαλάτα

Από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα φρούτα, ειδικά με γιαούρτι, ενώ υδατάνθρακες καταναλώνει μέχρι 140 γραμμάρια ημερησίως.

Οι συμβουλές που έδωσε ο διατροφολόγος της Τάμτα

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε σε παλιότερη συνέντευξή της «πρώτα από όλα αποφεύγω το βραδινό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου μου, ενισχύω τον οργανισμό μου τόσο με πρωτεΐνες (κοτόπουλο και ψάρι) όσο και με υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ρύζι, 140 γραμμάρια καθημερινά). Επίσης το γεύμα μου, το συνοδεύω πάντα με πράσινη σαλάτα. Φροντίζω να παίρνω πρωινό, το οποίο είναι γιαούρτι με δημητριακά και μέλι. Τρώω πολλά φρούτα».

Όσον αφορά τη γυμναστική, πηγαίνει στο γυμναστήριο, περπατάει αρκετά μαζί με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, ενώ παίζει και μπάσκετ.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα