«Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»: Ο άγριος τσακωμός μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Υπόθεση Πάτρας: Ο τσακωμός που είχε προκαλέσει ερωτήματα

Όσο η υπόθεση συνεχίζεται τόσα περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αυτήν την φορά αφορούν έναν τσακωμό μεταξύ του ζευγαριού, που προκαλεί ερωτήματα…

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υποννοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χεριά.

Ποιες υποψίες μοιράζονται αστυνομικοί και γιατροί για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Στο μεταξύ, οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, όπως υποστηρίζει το pelop.gr, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανερμήνευτα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα. Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή