«Δεν ξέρετε γιατί μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά»: Το ξέσπασμα της Jennifer Aniston για την υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής

by Τόνια Τζαφέρη

Jennifer Aniston: Η αναφορά της στην προσωπική ζωή και τις επιλογές της

Το να είσαι στο προσκήνιο με εκατομμύρια θαυμαστές δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση… η αγαπημένη ηθοποιός ωστόσο έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη που αγαπήθηκε πολύ, ενώ η φωτογράφηση κατέπληξε.

Στο περιοδικό Hollywood Reporter έδωσε συνέντευξη η Άνιστον και ξεσπά μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου:

«Αισθάνεσαι ότι η προσοχή που έχει δοθεί στην ιδιωτική σου ζωή έχει επηρεάσει την επαγγελματική;» ήταν η ερώτηση του συντάκτη.

«Ο κόσμος σίγουρα πιστεύει και φαντάζεται διάφορα, ο ρόλος μου όμως είναι να λέω “θα σας δείξω τι μπορώ να κάνω και ας αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε”. Έτσι, εξαφανίζεσαι όσο μπορείς, διασκεδάζεις, αναλαμβάνεις περίεργους ρόλους, δεν νοιάζεσαι, απολαμβάνεις, θυμάσαι ότι έχεις θαυμάσιους φίλους και η ζωή σου είναι ευλογημένη και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς.

«Δεν ξέρετε γιατί μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά»: Το ξέσπασμα της Jennifer Aniston για την υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής

Τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα, τις φήμες για την εγκυμοσύνη και όλες αυτές τις εικασίες ότι “ω, διάλεξες την καριέρα αντί τα παιδιά”, Jennifer

Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στα προσωπικά μου και στην υγεία μου, δεν ξέρετε γιατί μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά» απάντησε.

Επίσης αναφέρθηκε στον ρόλο των social media που πήραν τη θέση των σκανδαλοθηρικών περιοδικών, μετά και την είσοδό της στο Instagram.

«Είναι λες και τα media έδωσαν τη σκυτάλη σε κάθε άγνωστο που κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή για να κάνει το τρολ –ή όπως τους λένε τέλος πάντων– και τον νταή από κάτω στα σχόλια».
Επομένως, είναι σαν όλο αυτό να άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω πότε αποκτήσαμε τόση σκληρότητα στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι πώς τη “βρίσκουν” έτσι» είπε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν