Δέσποινα Βανδή: «Δόξα τω Θεώ, δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»

Δέσποινα Βανδή: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Στα καλύτερα της είναι η Δέσποινα Βανδή αφού η ίδια έχει γνωρίσει την επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Μάλιστα η τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για το voice, για την δημοσιότητά της και το πως αισθάνεται αλλά και για την μεγάλη της αγάπη την μαγειρική.

«Μέσα από το The Voice ήρθα πιο κοντά με τον κόσμο. Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Είχα τεράστια αγωνία το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω.

Η Δέσποινα Βανδή για την αναγνωρισιμότητα της

Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοιες για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ» τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Λατρεύω τη μαγειρική, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω να το έκανα, αλλά είναι φροντίδα. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν με μυρωδιές μέσα στο σπίτι» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της Δέσποινας Βανδή

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί