Δέσποινα Βανδή: «Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά κι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι πόθο»

by Newsroom i-diakopes.gr
Δέσποινα Βανδή: «Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά κι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι πόθο»

Δέσποινα Βανδή: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη και μίλησε για όλα στη κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και για το restart που έκανε στη ζωή της.

Δέσποινα Βανδή: «Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά κι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι πόθο»

Για τις αλλαγές στη ζωή της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart όποτε θέλει. Η μεταστροφή έρχεται εκεί γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από αυτά που είχα συνηθίσει. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω επαγγελματικά. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”».

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για την προσωπική της ζωή

«Όσον αφορά στον έρωτα δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα, ήταν κάτι που προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία. Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα. Αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου.

Είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί είμαστε μεγαλωμένοι έτσι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά, γάμο. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών αν θέλει να κάνει παιδιά, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να μη μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο. Αλλά Μπορεί να γίνει μάνα αν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία αυτό που θες για σένα και σε κάνει χαρούμενο, δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεται καλύτερος άνθρωπος και μαμά. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μας να είναι καλά. Από τη στιγμή που είναι καλά κι εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι».

Προτεινόμενα