Δίας στους Διδύμους: Aυτά τα 5 τυχερά ζώδια θα πλουτίσουν άμεσα και θα ερωτευτούν

by Newsroom i-diakopes.gr
Δίας στους Διδύμους: Aυτά τα 5 τυχερά ζώδια θα πλουτίσουν άμεσα και θα ερωτευτούν

O πλανήτης Δίας, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο «πλανήτης της τύχης» που προσφέρει ευκολία και επέκταση, ήρθε η ώρα να περάσει στους Δίδυμους, πράγμα που θα γίνει στις 26/5. Σε αυτή την κατάσταση θα παραμείνει μέχρι και τις 10/6/2025, παρέχοντας εύνοια, χωρίς εξαίρεση, σε όλο το φάσμα των αστερισμών.

Κέρδη, χρήματα, απολαύσεις, φήμη, έρωτες, γάμοι, κληρονομιές, σταδιοδρομία είναι τα δώρα που θα προσφέρει απλόχερα, πρωτίστως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες), με εξαίρεση, αρχικά του β’ και έπειτα του γ’ δεκαημέρου, εξ αιτίας του Κρόνου στους Ιχθύς που επίσης τα επηρεάζει και είναι σαν δώρο-άδωρο. Επιπλέον, επιδρά θετικά σε όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια!

Εννοείται ότι ευνοούνται όλοι, ανάλογα τον τομέα που βρίσκεται, αυτοί όμως οι πέντε θα είναι οι πιο ευνοημένοι από τον Δία στους Διδύμους!

Ο Δίας πάνω σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Επιπλέον, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, να βελτιώσεις το image σου, να βγάλεις τα καλύτερά σου στοιχεία, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και να καταπλήξεις τα πλήθη. Ίσως, μάλιστα, κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι δυνατότητες που θα έχεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο θα είναι αρκετές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα των σχέσεών σου, επαγγελματικών και ερωτικών, αναμένεται να διαγράψεις μεγάλες επιτυχίες, με το πέρασμα του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί κι αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για όμορφες και επικερδής καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες ή για τη βελτίωση των υπαρχόντων, κυρίως αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο και έπειτα στο β’ δεκαήμερο, καθώς δε θα υπάρχει πια ο Κρόνος, ως εμπόδιο στο δρόμο σου. Δεν αποκλείεται η δημιουργία ενός νέου δεσμού που θα καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση, αλλά και η επισημοποίηση ενός άλλου που κρατάει χρόνια. Επιπλέον (κι αυτό πρέπει να το προσέξεις) ίσως έρθει ένας χωρισμός, που όμως θα σε κάνει να ανασάνεις ελεύθερα, μετά από αρκετό καιρό και να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έναν έρωτα, που εκτός θα σε κρατά “χορτασμένο”, θα έχεις και άλλες παροχές και δώρα. Αν πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα, θα βγεις διπλά κερδισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για σένα, που ο Δίας θα περάσει στον 8ο οίκο σου, οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σου και το πιο πιθανό είναι (αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου συμφωνεί) ότι θα έρθουν χρήματα στα χέρια σου, αν όχι από τη δουλειά ή από τυχερό παιχνίδι, από κληρονομιά, από καθυστερούμενα, επιστροφή φόρου, ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, χορηγία ή κέρδη από μια επένδυση, που θα μπορείς να αξιοποιήσεις για να κλείσεις τρύπες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλό αποθεματικό για να μην ξεμείνεις σε στιγμή έκτακτης ανάγκης (αυτό να το θυμάσαι!). Επιπλέον, η σεξουαλική σου ανά(σ)ταση είναι δεδομένη, όπως επίσης και η ικανοποίηση αρκετών επιθυμιών σου, είτε είσαι σε σχέση είτε από ένα καινούργιο ειδύλλιο που θα δημιουργηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ θα ευνοηθείς στον ερωτικό τομέα, με τον Δία στον 5ο σου οίκο, αφού οι μετοχές σου θα αυξηθούν, όπως επίσης και η διάθεσή σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της υπάρχουσας σχέσης σου. Η έλξη σου είναι αδιαμφισβήτητη και οι ευκαιρίες να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου (ή να το βρεις) θα είναι αρκετές. Από την άλλη και η δημιουργικότητά σου θα μεγαλώσει, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου θα οδηγήσουν στην επιτυχία, πιθανόν να κάνεις και μια κερδοφόρα επένδυση ή να έχεις κέρδη από ένα τυχερό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι ή να πάρεις μεγάλη χαρά από αυτό, αν έχεις ή να επιτύχει κάτι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα το κάνει ευτυχισμένο.

Προτεινόμενα