Διάσημα ζευγάρια που ζουν σε διαφορετικά σπίτια: 8 περιπτώσεις που συναντιούνται σπάνια κι όμως είναι ακόμα παντρεμένα

Διάσημα ζευγάρια: Ποιοι συναντιούνται σπάνια και είναι ακόμα παντρεμένοι;

Υπάρχουν πολλά παντρεμένα ζευγάρια στη showbiz που παρόλο που βρίσκονται σε γάμο ζουν χωριστά. Από το 1997 η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι παντρεμένη με τον Mάθιου Μπρόντερικ, το ίδιο ισχύει για τη Τζούλια Ρόμπερτς, με τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ και για την Τζέιμι Τσανγκ και τον Μπράιν Γκρινμπεργκ. Όμως, δεν είναι οι μοναδικές αιτίες που δύο σύζυγοι παίρνουν την απόφαση να ζήσουν τελείως χωριστές πραγματικότητες.

Άλλες περιπτώσεις διάσημων ζευγαριών

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον. Η ίδια έχει σπάσει πολλά ρεκόρ όσα παντρεμένη με τον Carl Dean για περίπου 50 χρόνια. «Είμαι παντρεμένοι 48 χρόνια. Έχουμε ζήσει μαζί τα 3 από αυτά,» είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της.

Η διάσημη καλλιτέχνης της κάντρι μουσικής είχε σοκάρει το κοινό της με την δήλωση της πως «Αν υποθέσουμε ότι απατάμε ο ένας τον άλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οπότε αν απατάμε και οι δυο ο ένας τον άλλον είναι καλό και για τους δυο μας,» είχε πει η Πάρτον. Η ίδια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εντελώς ανατρεπτική σχέση με τον επί μισό αιώνα συντροφό της.

Από την άλλη η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ δεν ζουν πια μαζί. Οι φήμες περί χωρισμού να κάνουν συχνά την εμφάνιση τους στα παγκόμια ταμπλόιτ. Φαίνεται, όμως, πως γι’αυτό το ζευγάρι το διαζύγιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια του.

Η ρεάλιτι σταρ και ο ισχυρός ράπερ εξακολουθούν να είναι μαζί (ενδεχομένως μόνο στα χαρτιά) αλλά έχουν επιλέξει να ζουν σε διαφορετικές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δύο τελείως διαφορετικές ζωές, αφού όλα δείχνουν πως χώρια περνάνε καλύτερα απ’ ότι μαζί.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που κρατάει σταθερά μακριά ζευγάρια όπως η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ, οι οποίοι είναι παντρεμένοι για πάνω από δύο δεκαετίες και πλέον μένουν σε χωριστά σπίτια, κοιμούνται σπάνια μαζί, και επιδιώκουν να περνούν όσο το δυνατόν λιγότερο κοινό χρόνο γίνεται.

Στην περίπτωση των Πάρκερ-Μπρόντερικ μάλιστα, το ζευγάρι δείχνει να μην τα βρίσκει σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας όπως το γεγονός ότι ο Μπόντερικ είναι τρομακτικά ακατάστατος και η Πάρκερ τόσο τακτική που δυσκολεύεται να συνυπάρξει στον ίδιο χώρο με εκείνον.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο