Διατηρεί κορμί 20αρας: Το μυστικό της διατροφής που ακολουθεί η Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Ποια είναι η διατροφή που ακολουθεί η παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη δατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής  το διαθέτει αναντίρρητα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προκειμένου να διατηρηθεί στα κιλά της, λέει σε πολλά “όχι” και εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά της για μια άψογη σιλουέτα.

Πώς διατηρείται στα κιλά της η Ελεονώρα Μελέτη

  • Η παρουσιάστρια δεν τρώει τηγανητά και βούτυρο, ενώ στο σπίτι της δεν μπαίνει ψωμί.
  • Στο ψυγείο της Ελεονώρας υπάρχει μαύρο ψωμί του τοστ.
  • Όταν κάνει ζέστη, η Ελεονώρα τρώει λιγότερο. Πάρα ταύτα, το καλοκαίρι δεν κάνει δίαιτα!
  • Η Ελεονώρα είναι θύμα του συναισθηματικού φαγητού, ειδικά τις ημέρες που δεν νιώθει καλά. Πάρα ταύτα ξέρει πότε το μυαλό της ελέγχει την πείνα της και το δαμάζει.
  • Η Ελεονώρα βάζει κάτω και άντρα στις ποσότητες φαγητού που καταναλώνει, αλλά δεν τρώει γρήγορο φαγητό. Πίτσα και σουβλάκια έχουν βγει εδώ και χρόνια από τη διατροφή της παρουσιάστριας.
  • Η Μελέτη πειραματίζεται με υγιεινές γεύσεις, όπως σούπα με κινόα, μακαρόνια με αλεύρι ζέας ή παστέλι με ορό τυρογάλακτος.
  • Τις περιόδους που η Ελεονώρα γυμνάζεται εντατικά, τρέφεται σωστά αφού ο οργανισμός της υπερεκκρίνει ινσουλίνη. Έτσι και για να μην πέφτει το ζάχαρό της, η παρουσιάστρια έχει πάντα μαζί της ξηρούς καρπούς ή κάποιο φρούτο.

Πρωινό: Τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών ή 1 μπολ γάλα χαμηλών λιπαρών με δημητριακά ολικής αλέσεως

Μεσημεριανό: Μία μερίδα ψητό κοτόπουλο ή φιλέτο μοσχαρίσιο ή ψητή γαλοπούλα, 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα με 1 κουτ. σούπας λάδι, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως και 1 μερίδα τυρί

Δεκατιανό-Σνακ: Φρούτα ή γιαούρτι με 2% λιπαρά

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη