Δίδυμο Παπαδάκη στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη: Γιώργος και Φοίβος συντελούν ανατροπή

Γιώργος Παπαδάκης: Μαζί με τον γιο του στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη

Η σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο στην πρωινή ενημέρωση. Ο πρώτος επί της ουσίας μήνας έχει φέρει έντονο προβληματισμό, με τον Παπαδάκη να καταγράφει αρκετά χαμηλές πτήσεις, που μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν και δείχνουν πως δεν αποκλείεται να δούμε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα», όπως το γνωρίζαμε, ύστερα από 31 χρόνια στον αέρα. Ωστόσο, μια μεγάλη ανατροπή θα μπορούσε να συντελεστεί στο τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς οι σκέψεις στον ΑΝΤ1 είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να δούμε ως δίδυμο στην πρωινή ζώνη τον Γιώργο Παπαδάκη με τον γιο του, Φοίβο.

Δίδυμο Παπαδάκη στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη: Γιώργος και Φοίβος συντελούν ανατροπή

Γιώργος και Φοίβος Παπαδάκης συμπαρουσιαστές στον ΑΝΤ1;

Στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά τις αλλαγές και συζητούν με τον παρουσιαστή το τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον. Στελέχη ικανά να τον αντικαταστήσουν υπάρχουν, αλλά η σκέψη για το γιο του «παίζει» αρκετά δυνατά, αν και ο Φοίβος προς το παρόν δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, πάντως, έχει εκφράσει τη θέλησή του να βρεθεί στον αέρα με το παιδί του και στο σταθμό έχουν εξετάσει, ήδη, το να του δοθεί η σκυτάλη, ώστε να υπάρξει μια αίσθηση συνέχειας. Τώρα, όμως, με τα νούμερα να είναι αρκετά άσχημα, αναπτύσσεται και η σκέψη να συνυπάρξουν, σύμφωνα με την επιθυμία του… πρσεβύτερου Παπαδάκη.

Η κίνηση αυτή θα είχε και αρκετή λογική, αν σκεφτούμε πως το να μείνει μόνος του εξαρχής ο Φοίβος θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση, ενώ μια μετάβαση στην νέα εποχή μέσω μιας αρχικής συμπαρουσίασης με τον πατέρα του, θα κατέληγε σε μια πιο ομαλή κατάσταση μελλοντικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν