«Δίκασε» ο Νίκος Μουτσινάς: Πυρ και μανία με Τούνη και Τσιτσιπά – «Στα μπαλάκια του όλα»

by Εύα Ζαχαριάδη

«Δίκασε» ο Νίκος Μουτσινάς: Έξαλλος ο παρουσιαστής με αυτά τα πρόσωπα

Ενώ την τελευταία εβδομάδα η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει στρέψει το βλέμμα στην Ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία, υπάρχουν και κάποιοι celebrities που δείχνουν να μην τους αφορά το θέμα. Με αφορμή τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Νίκος Μουτσινάς έγινε έξαλλος. Αναλυτικότερα:

Ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε εναντίον της Ιωάννας Τούνη και του Στέφανου Τσιτσιπά και πιο συγκεκριμένα για τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια του stand up του στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στο περιβόητο ταξίδι του γνωστού τενίστα στο Μαλιμπού, αλλά και στην επίσκεψη της influencer στο Ντουμπάι.

Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά και «δίκασε» Τούνη και Τσιτσιπά

«Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά αεροπλάνα, μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος. Πώς είναι και η Τούνη; Έχει πάει Ντουμπάι. Μπήκε στη λιμουζίνα και μας ενημέρωσε. Δεν είχες αγωνία; Μπράβο. Μα Θέλεις να το ξέρεις αυτό. Βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Λιμουζίνα στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου. Θέλουν να τα πουν όλα, με το κινητό στο χέρι» είπε ειρωνικά ο παρουσιαστής για την Ιωάννα Τούνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν