«Δίκασε» τον Τατσόπουλο και όλοι τον αποθέωσαν: Απαράδεκτο σχόλιο για τον «Άγιο Παΐσιο» εξόργισε τον Καλλιάνο

Πέτρος Τατσόπουλος: Το σχόλιο για την σειρά του Mega και η απάντηση

Μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Καλλιάνο και τον Πέτρο Τατσόπουλο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το σχόλιο του πρώτου για την προβολή της σειράς «Άγιος Παΐσιος».

Αρχικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο σε ανάρτησή του για «κατάπτυστο πλασάρισμα της Παϊσιάδας, ως ιστορικής βιογραφικής σειράς, κόντρα στην πιο στοιχειώδη επιστημονική δεοντολογία» και μάλιστα, αναφέρθηκε σε τηλεθέαση «αμνοεριφίων».

Η απάντηση του Γιάννη Καλλιανού στον Πέτρο Τατσόπουλο

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε στο προφίλ του στο facebook τα εξής: «Κύριε Τατσόπουλε, για άλλη μια φορά γίνεστε χυδαίος πολέμιος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης και ειρωνεύεστε το MEGA που θα προβάλει τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε επανάληψη, τη σειρά “Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό”. Μάλιστα, αποκαλείτε “αμνοερίφια”, δηλαδή πρόβατα, τους τηλεθεατές οι οποίοι θα αγκαλιάσουν εκ νέου αυτή την πρωτοβουλία του καναλιού.

Επίσης, καλείτε τους πανεπιστημιακούς να αντιδράσουν για τη συγκεκριμένη σειρά λες και όποιος έχει πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά απαγορεύεται να είναι χριστιανός ορθόδοξος. Έχετε έναν άνθρωπο μπροστά σας, που σας γράφει αυτό το κείμενο, και που έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην επιστήμη αλλά που αντλεί μεγάλη δύναμη από την πίστη του. Αδυνατείτε να το κατανοήσετε αυτό, έτσι δεν είναι;

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024