Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Για χρόνια είχα ανθρώπους που με έκαναν να νιώθω ότι δεν αξίζω τίποτα χωρίς αυτούς δίπλα μου, ότι είμαι ένα τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την ζωή της

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βίντεο που ανέβασε στα social media. Το γνωστό μοντέλο, λίγο πριν τον γάμο της, μίλησε για την ζωή της και κάνοντας μια αναδρομή πίσω στο παρελθόν, ξέσπασε σε κλάματα.

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και ταυτόχρονα όμως συγκινημένη, βλέποντας την πρόοδο που κάνω πάνω στη δουλειά μου, πράγματα που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω.

Έχει τεράστια ομορφιά όλο αυτό και με γεμίζει ζωή και με γεμίζει όμορφα συναισθήματα. Σε λίγες ημέρες θα δείτε κάτι πολύ όμορφο και είμαι περήφανη», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Για χρόνια δυστυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με έκαναν να νιώθω υποδεέστερη, ότι δεν αξίζω τίποτα χωρίς αυτούς δίπλα μου είμαι ένα τίποτα.

Είχα αρχίσει να το πιστεύω ώσπου ξύπνησα. Κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα ζω, για όλα όσα έχω ζήσει, ακόμα και γι’ αυτά που θα ζήσω. Όπως και για τον υπέροχο άντρα που μου έστειλε. Με ειλικρίνεια, απέραντη αγάπη και εκτίμηση».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας