Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»

by Τόνια Τζαφέρη
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε αποκαλυπτική της συνέντευξη μίλησε για όλα

Για άγνωστα περιστατικά αλλά και για την σχέση της με την θρησκεία μίλησε αναλυτικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την πίστη της στον Θεό και τη σχέση της με την εκκλησία, ενώ περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό από το “My Style Rocks”.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” στο OPEN και απάντησε στις καυτές ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά στο “εξομολογητήριό” του, όπως ποιο στοιχείο της προσωπικότητάς της θα άλλαζε, αν υπήρξε κόντρα με κάποια κοπέλα στο “My Style Rocks” και ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε πως όταν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθος, ζητάει συγγνώμη, ενώ ανέφερε πως ζητάει συγχώρεση και από τον Θεό κάθε μέρα. Όπως είπε:

“Ζητάω συγγνώμη κάθε μέρα από τον Θεό. Αλήθεια. Κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου και ζητάω από τον Θεό να με συγχωρέσει, γιατί κάθε μέρα αμαρτάνω. Μπορεί να μην μου φαίνεται και κανείς δεν το πιστεύει. Άμα ανοίξεις την τσάντα μου αυτή τη στιγμή, θα βρεις την “Παράκληση”. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι πραγματικά πολύ κοντά στην εκκλησία και πολύ κοντά στα θεία. Κάθε μέρα, θεωρώ, που εμείς νομίζουμε ότι δεν έχουμε κάνει κάτι, σίγουρα κάτι έχουμε κάνει. Και κάθε βράδυ ζητάω να με συγχωράει ο Θεός”.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε, επίσης, για την εμπειρία της στο “My Style Rocks”, όπου έμεινε για δύο βδομάδες

“Με τα κορίτσια στο “My Style Rocks” ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποίο τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν! Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε “εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφετε το πρόγραμμα μας”. Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς. Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες, ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω”, είπε και πρόσθεσε:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»

“Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα”.

Προτεινόμενα