Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι φλόγες χτυπούσαν το σπίτι μου, ήταν σαν πυρηνικός πόλεμος»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η μαρτυρία της για την πυρκαγιά στην Πεντέλη

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δήμητρα Κατσαφάδου έδειξε το ποσό κοντά είχε φτάσει η φωτιά, αλλά και την απειλή που βίωσαν οι κάτοικοι της Πεντέλης και των γύρο περιοχών.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε όταν η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι της με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της Instagram.

«Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! 

Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν όλα τα ζωάκια που έχει η φύση εκεί και εννοείται να μην κινδυνέψει κανένας άνθρωπος πάνω από όλα! 

Περισσότερες δηλώσεις από την Δήμητρα Κατσαφάδου για την πυρκαγιά

Σας μιλάω σε ό,τι έχω ιερό το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο, ώστε να στεγαστούν όλα τα κατατρεγμένα και βασανισμένα παιδάκια. 

Δεν με ένοιαζε να καεί με ένοιαζε μόνο να βοηθήσει η Παναγία ώστε να πάρει πνοή το όνειρό μου… Σας τα γράφω και κλαίει η ψυχή μου… 

Μάλλον σώθηκε! Μάλλον έγινε το θαύμα! Μάλλον υπάρχει ή καλύτερα σίγουρα υπάρχει Θεός… 

Το καλό νίκησε το κακό», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον εφιάλτη που έζησε.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε όταν η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι της με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της Instagram. «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν όλα τα ζωάκια που έχει η φύση εκεί και εννοείται να μην κινδυνέψει κανένας άνθρωπος πάνω από όλα! Σας μιλάω σε ό,τι έχω ιερό το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο, ώστε να στεγαστούν όλα τα κατατρεγμένα και βασανισμένα παιδάκια. Δεν με ένοιαζε να καεί με ένοιαζε μόνο να βοηθήσει η Παναγία ώστε να πάρει πνοή το όνειρό μου… Σας τα γράφω και κλαίει η ψυχή μου… Μάλλον σώθηκε! Μάλλον έγινε το θαύμα! Μάλλον υπάρχει ή καλύτερα σίγουρα υπάρχει Θεός… Το καλό νίκησε το κακό», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον εφιάλτη που έζησε.

Related posts

Θύμα εκμετάλλευσης η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ώρες ώρες νιώθω πολύ βλάκας, τους δίνεις 1000€ και λένε “δεν μου φτάνουν”»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογείται: «Τους δίνω 1000 ευρώ και μου λένε “δεν μου φτάνουν”. Νιώθω πολύ κορόιδο»

Τεράστια Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απίστευτη προσφορά της για το Make a Wish που έκανε όλο το στούντιο να συγκινηθεί

Στεναχωρημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου: Το αστρονομικό ποσό που έχει δώσει σε δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογείται: «Φυσικά και συγχωρώ την απιστία, όλες το έχουν κάνει! Έχω έναν πολύ “κομπλεξικό” αδερφό»

Αληθινό παλάτι το σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου: Είναι γεμάτο χρυσές λεπτομέρειες, βρίσκεται στο Κορωπί και έχει προσωπική εκκλησία

Δήμητρα Κατσαφάδου για Κιβωτό του Κόσμου: «Πάγωσε η ψυχή μου»

Φήμες για νέο έρωτα στη showbiz: Δήμητρα Κατσαφάδου και Νικηφόρος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Νέος έρωτας για την Δήμητρα Κατσαφάδου: Το Twitter αποκάλυψε τη σχέση της με γνωστό τραγουδιστή